Tietoa mainostajalle ›

27.9.12

Hyviä uutisia!

Kieriskelin vastikään pottaongelmissa. Lasta ei kiinnostanut mennä vessaan. Se ei halunnut istua potan päälle vaan vetää sen päähänsä kypäräksi. Mietin, mitä ihmettä tein vanhempana väärin. Teinkö jonkun emämokan lapsen anaalivaiheessa, kun lapsi haluaa yhä hautoa kakkosta housuissaan?

Mutta kas. Huoli osoittautui turhaksi. Eräänä kauniina lauantaiaamuna reilu viikko sitten kersa ei halunnut enää laittaa vaippaa. Propsit tästä kehityksen jättiaskeleesta jälleen kerran anopille, joka oli ostanut lapselle pussillisen Dora-alushousuja. Anoppi oli esitellyt alkkareita ja sanonut, että nää on niin kauheen hienot pikkuhousut, että näihin ei viitsi pissata, eihän?

Joo ei, oli lapsi vastannut. Ja vetäissyt alkkarit jalkaansa.

Tyydyn suosikkilistan viidenteen sijaan (Anopin, Doran, Mörön ja Mymmelin jälkeen) ilolla. 

11 kommenttia:

 1. Wautsi! Ja pisteet anopille! Olen kuullut tuon "hanki kivoja pikkareita" -vinkin, mutten ole aikaisemmin kuullut kenestäkään, jolla se olisi toiminut. Ei toiminut varsinkaan meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin - nyt on anoppi kukkapuskansa ansainnut.

   Poista
  2. Ehkä on vähän kiinni säkästäkin, että osaako valkata kaupasta just ne, jotka on lapsen mielestä sikahienot :D

   Poista
  3. Joo, ihan saletisti. Seuraava kriisinpaikka onkin, mistä saa lisää Dora-alushousuja. Noi kun oli ostettu Menkkahaukalta eikä Islannissa ole... Hmm.

   Poista
 2. Ihan mahtavaa, täytyy tehdä tästä äkkiä joku mental note että muistan kikan kun tulee meillä ajankohtaiseksi ko. asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin. Iik! :)
   Nyt vois hankkia lisää lapsia. (Joke)

   Poista
 3. Tuo toimi meillä jonkun aikaa kesällä. Hommattiin autot-kalsareita ja lapsi kävi hienosti 2 kk potalla. Nyt tekee taas tarpeitaa housuunsa. Välillä vahingossa ja välillä tuntuu siltä, että vääntää tortut housuun ihan tahallaan!

  VastaaPoista
 4. Mun anoppi hommas lapsenlapselleen "hienoja alkkareita"... kirppikseltä. Kersa katto että wtf ja what's the big deal... ja jatkoi housuun pissimistä. "Hienot pitsit" ei toimi samalla tavalla kuin Dora. Tässä tapauksessa pihiys osoittautui kohtalokkaaksi. :D Propsit sun anopille! :D

  VastaaPoista
 5. Äiti käytti muhun samaa kikkaa kun olin vähän huolimaton pissallakävijä. Osti näteimmät pikkarit mitä kaupasta sai (niissä oli leppiksii, kukkii ja sydämii) ja sanoi, että saan ne jos lupaan että en pissi housuun enää. Ja minähän en pissinyt.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...