Tietoa mainostajalle ›

6.1.12

Äiti Teksasista, päivää


Sain juuri käteeni ipanan piirtämän kuvan äidistä. Kuinka herttaista! Seison kuvassa ison puun juurella, jotain mustaa ja pitkänomaista kädessä. 

- Oi, miten hieno! Onko äidillä lapio? 
- Ei, se on ase.

Kun hiukan järkytystäni nieleskellen kysyin, että miksiköhän äidillä tämä ase on, niin vastaus oli että tämä kuva on ajalta ennen ruokakauppoja. Hyvin on mennyt perille se, että äiti on paitsi pasifisti myös pääasiassa kasvissyöjä.

Ps. Mitähän Maddox piiroksesta antaisi arvosanaksi.

7 kommenttia:

 1. Btw, meiltä ei MITENKÄÄN PÄIN sais jätkältä noin hyvää piirrustusta, kun ei tosiaan ole hallussa nuo kädentaidot pojalla ikätasoisesti (josta muuten neuvolassa saatiin aika kiitettävä ripitys...), mutta ei sen paremmin äidilläkään XD Komsikomsaa, aseesta huolimatta (tai sen ansiosta?) ihan loistava kuva :D

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Teidän ipanasta tulee saleen seuraava Roseanne.

  VastaaPoista
 3. Mikä tuossa puun rungolla roikkuu?

  :) kivasti kuvitettu!

  VastaaPoista
 4. Hanski, toi kersa piirtää jo nyt paremmin kuin isänsä. ;)

  Satu, *happyplace*

  Anonyymi, se on oksa. Mutta ei, en aio tarkistaa!

  VastaaPoista
 5. Hanski, saitteko lähetteen toimintaterapian kartoitukseen, tms. vai tyytyikö terkka vain motkottamaan? Meillä kävi niin onnellisesti, että kun saatiin kirjoihin ja kansiin, että hienomotoriikassa (piirustustaidossa) mättää, niin alkoivat siihen pistää päiväkodissa vähän enemmän huomiota ja ongelma korjaantui niin, ettei toimintaterapiaa loppuviimeksi tarvittu. Jostain syystä päiväkodissa ei tehdä mitään ennen kuin joku Taho päättää, että kyseessä on Oikea Ongelma, johon tulee puuttua.

  Jaa, että mitä äiti sitten teki? Kävi töissä... Vakavammin sanottuna: kun kehityksessä on viivettä tarvitaan ainakin päiväkoti äidin avuksi, että ongelma saadaan korjattua.

  VastaaPoista
 6. Riitta, meillä ei saatu lähetettä, vaan sovittiin että hoidossa ja kotona asiaan kiinnitetään huomiota ja pyritään tukemaan niitä kädentaitoja... Mutta kun äiti itsekin on niin peukalo keskellä kämmentä noiden kädentaitojen kanssa, niin enemmän se jää sinne hoitoon. Mutta siis meillä enemmänkin on ongelmana luultavasti se, että ei kiinnosta; jätkä on mallia "kokoajanpitääollaliikkeessäetteimikäänmaailmassajäänäkemättä" ja se askartelu ei nyt ihan istu siihen muottiin. Tosin hoidossa ovat kyllä nyt sanoneet että kauheasti se on petrannut, syksyllä saatiin monta askartelua tehtyä, kun viime vuonna se oli ihan mahdotonta saada poikaa pidettyä niin pitkään paikallaan että olisi askartelua syntynyt.

  VastaaPoista
 7. Kotona meidän esikoisemme parivuotiaana otti kynät ja pakkasi ne traktorin peräkärryyn. Värityskirjan hän toi äidille ja käski lukea sitä. Jos aloin puhua kuvien värittämisestä, hän toi kynän äidille ja käski värittää. Yritä siinä sitten, kun toista ei vain yksinkertaisesti kiinnosta edes yrittää.

  Kun kuopus samassa iässä otti kynän käteensä ja piirsi paperinpuutteessa ensin lattiaan ja sitten valkoiseen kaapinoveen, tämä mutsi tuuletti! Sitä KIINNOSTAA piirtely ja se haluaa piirtää ihan itse.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...