Tietoa mainostajalle ›

7.9.13

Alastomat pomppulinnassa

Heippanen! Täällä ollaan taas kesätauon jälkeen puikoissa. Kohta puetaan kurahaalareita, sairastetaan parit norot ja istutaan päiväkodin joulujuhlassa uskotellen, että kevättä kohti mennään. Tervetuloa mukaan, uusi lukija. Hauska nähdä taas sinua, vanha tuttu! Tämä hauskuus tiivistyy ensi vuoden tammikuussa, kun Vuoden mutsin kakkososa sukeltaa ulos painokoneesta. Näimme valmiin kannen pari viikkoa sitten - olin lirauttaa housuuni innostuksesta. Se oli niin hieno!! Jaamme visuaalisia todisteita kanssanne heti kun saamme Otavalta siihen luvan.

Flickr/justified sinner
Kesä oli kiva, ja juuri sopivan mittainen. Luojan kiitos on syksy ja arjessa jälleen joku roti. Päiväkodin portilla olin ekana kesäloman jälkeisenä aamuna kuitenkin vähän hoomoilasena. Siinä rattaita taitellessani tajusin, että lapsi on kasvanut ihan älyttömästi. Pätkä ei enää olekaan päiväkodin nuorin, vaan kuuluu jo isompien ryhmään. Pisaralaisesta on tullut Kuutamo. Ne saavat keinua pihalla ilman vahtia, osaavat syödä itse ja mikä hämmentävintä - ne tervehtivät aamulla toisiaan: Hei kato kuka tuli, moiiiiii! Aamumoikkausten jälkeen pätkät alkavat vertailla varusteitaan: Mullon tällänen uusi paita jossa on rikki mennyt banaani. Ne häipyvät eteisestä aamiaiselle ja juttelevat mennessään saattajistaan: Oliks toi sun isä vai äiti? 

Tyypit muuten juttelevat keskenään ihan kaikesta. Siis myös niistä asioista, joita ei mielellään haluaisi jakaa oman perheen ulkopuolelle. Pari viikkoa sitten lapsi kertoi tohkeissaan kotimatkalla, kuinka tarhakaverin äiti ja isi olivat olleet ilman housuja takapihan pomppulinnassa.

Turha hävetä. Nämä jutut nimittäin leviävät ihan tasapuolisesti.

2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Lukija ilmoittautuu myös, tervetulloo lomilta. En tiedä mikä pakko mun on tää tänne lavertaa, mutta huono äiti-kirjaa (Sari Helin) lukiessani en voi kuin odottaa entistä kiihkeämmin teidän seuraavaa eeposta , (mahdetaankohan muuten vielä joskus päästä murkkuikäisten kanssa elämistä käsittelevään teokseen ja aina siihen asti kun se elämää mullistanut ipana heittää vielä kerran pakan sekaisin muuttamalla omilleen..) ei nimittäin nappaa, eikä uppoa ei. Valmiiksi pureskeltu huumori ja muka hauskat letkautukset, yöks. ;) Kehu se oli tämäkin.

  -Sylvia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla, että odotat meidä kirjaa! Mä en osaa sanoa tuosta Huono äiti -kirjasta, kun en ole lukenut, vielä...

   Totta mooses me lykätään ulos vielä jatko-osia kun noi omat pätkät tuosta pitenee :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...