Tietoa mainostajalle ›

KIRJOITTAJAT

Katja Lahti (s. 1974) on humanisti, joka olisi halunnut olla insinööri. Ajelehti digimaailmaan ja on tällä hetkellä tuottajana Ylellä. Kahden kädellisen mutsi harrastaa lähimuistihäiriöitä, punaviinin tissuttelua, kotitöiden väistelyä ja facebookissa roikkumista. Pyrkii aloittamaan liikunnan harrastamisen jälleen 2015 tienoilla.

Toimittaja ja kirjailija Satu Rämö (s. 1980) opiskeli ekonomiksi Helsingissä ja päätyi parin mutkan kautta äidiksi Reykjavikiin. Vapaa-ajalla Satu harrastaa lukemista, islanninhevosretkiä ja hyvin lyhyitä juoksulenkkejä.

Satu (vas) ja Katja tokilla treffeillä tammikuussa.
Mutsit tapasivat toisensa blogistaniassa.

Katja sai Project Mama -bloginsä äitiyslomalahjaksi työkavereiltaan vuonna 2007. Hän havaitsi hyvin nopeasti olevansa äitinä täysi keskinkertaisuus, mikä osoittautui loistavaksi pohjaksi jakaa mielipiteitä vanhemmuudesta, mutta myös politiikasta, tyylistä ja kädentaidottomuudesta.

Sadun Salamatkustaja-blogi alkoi siitä, kun kaikki ei mennyt niin kuin vauvalehdissä. Blogissa hän keskittyy vinoilemaan perhe-elämästä ja nauramaan itselleen. "Hyvistä kirjoista kirjoitan kuitenkin ansaitulla vakavuudella: äideillä ei ole aikaa lukea huonoja kirjoja."

Satu otti yhteyttä Katjaan kesäkuussa 2011 ja ehdotti kirjan kirjoittamista äitiyskokemuksista. Ja tässä sitä nyt ollaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...