Tietoa mainostajalle ›

MUTSITESTI

Meitä mutseja on monenlaisia ja on hyvä tunnistaa oma arkkityyppinsä. Oletko kenties täysin kuistilla kuten Hoo Moilanen, täydellisen sinut lisääntymisesi kanssa kuin Kanaemo, ei se siitä -asenteella sahaava Viulunkieli vai yritätkö pitää zenisi kasassa Keskinkertaisen mutsin tavoin?

Nyt voit selvittää tilanteesi tällä vedenpitävällä testillä! Vastaa mahdollisimman rehellisesti seuraaviin 20 kysymykseen ja pääset totuuden äärelle.

11 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hahhaaa... aika hoomoilasena sitä mentiin synnytykseen saakka, mut luulisin oppineeni jotain ensimmäisen vuoden aikana :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs sai taas nauraa :D Kiitos

  VastaaPoista
 4. "Hanki vatsaasi vetoketju"...Ihana, kiitos mutsit. :-D

  VastaaPoista
 5. Keskinkertaisuus kunniaan! :D Täytyykin seuraavan kriisin/hermoromahduksen kynnyksellä koittaa muista tuo "go with the flow". ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitti vaan, pissin just housuni nimim. löysät lantionpohjan lihakset

  VastaaPoista
 7. Hih, hauska oli! Kaikkeen sitä joutuu... eipä etukäteen arvannut, eikä tarinoita uskonut. ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos keskinkertaisuudesta! Repeilin täällä itsekseni synnytystapakysymysten kohdalla kun tää kakkonen tuli vähän vauhdikkaasti kotisohvalle...Eipä osannut äiti arvata, että olisi sairaalaan tarvinnut jo lähteä.

  VastaaPoista
 9. Tämä on nyt sitten tieteellisesti todistettu päteväksi testiksi, ei kun vaan myytte kalliilla johonkin...neuvolaan? Raskaustestin kylkiäisiksi?

  Terveisin Kanaemo. Mistä se tiesi että olen ollut 10 vuotta perhepäivähoitajana?!?

  VastaaPoista
 10. juu, tää meni just niiku piti. meinaan olla kotona ainakii 3 vuotta ja tehä otai hauskoja sivutöitä siinä ohessa. Prinsessa Victoriakii sano et hän kskittyy nyt olennaisimpaan <3

  VastaaPoista
 11. Kiitos, aivan loistavan oivaltava ja hauska. Erityisesti nää kiintymysvanhemmuuskohdat ;) Itsehän siis vähän hörhähdän siihen suuntaan :-D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...