Tietoa mainostajalle ›

28.2.12

Nautinnollisia hetkiä

Lapsenteossa aikuisviihde on läsnä projektin alusta asti - alun jälkeen tosin vain unissa. Ensin pannaan, ja jos hyvin/huonosti/hyvin huonosti käy (valitse itsellesi sopivin vaihtoehto), tullaan raskaaksi. Sitten on se maha. Mahaa saattaa seurata kombo särkyjä, vuotoja ja vuodelepoa. Ja sitten synnytetään! Aah. Saatat saada ponnistaessasi orgasmin (no niin varmaan). Entä seuraavaksi? Tikattu takapuoli tai keisarileikkauksen leikkaushaava karsivat suurimmat halut noin aluksi. Sitten sataa jälkivuotoa, ihanaa! Seuraavaksi kodin valtaa imetyshiki ja pikantti maitokakka. Elämää ja erotiikkaa.

Mutta hei. Ehkä tämä on vain kateellisen ämmän vauhkoamista. Ehkä teillä muilla lakanat heilui ja mambo soi synnytykseen asti ja viikko napanuoran katkeamisen jälkeen. Kauheen yksilöllistä.

Kävi miten kävi, tärkeintä on muistaa, että unenpuutteeseen voi kuolla, seksinpuutteeseen ei. Eli älä stressaa, vaikka et vähään aikaan olisikaan kiinnostunut mitään muusta kuin Fazerin sinisestä. Kyllä se siitä!
PS. Pysykää linjoilla, pian ilmassa on pientä kilpailuhenkisyyttä - ja mahdollisuus voittaa sikamäärin suklaata!


18 kommenttia:

 1. No voi (sensuroitu)... Ihanaa kun ihmiset mainostavat lupailevat ja kehuvat suklaata ja muita herkkuja kun itse on aloittanut pääsiäiseen asti kestävän karkkilakon :P

  Täytyy silti varmaan pysyä linjoilla, josko sitä saisi pääsiäiskarkkeja jemmaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no, voihan sitä hautoa suklaata pääsiäiseen asti; nehän voivat vaikak lisääntyä ;)

   Poista
 2. Täytyypä muistuttaa rakasta aviomiestä siitä, että tosiaan, unenpuutteeseen voi kuolla, seksinpuutteeseen ei :) Ja sehän vasta itsellä ainakin seksihaluja lisää, kun rintojen koskettelu saa aikaan lähinnä valtavan maitosuihkun ja tunteen siitä, että pitäisi olla imettämässä, eikä hoitamassa aviollisia velvollisuuksiaan. Mutta joo, toinenkin kateellinen ämmä täällä kai vain vauhkoaa Fazerinkiilto silmissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun henk.koht. mielipide on, että imetys ja seksiä vaan ei sovi mitenkään yhteen. Siis mitenkään. Meikäläiselle jäätymisen paikka :D

   Poista
  2. Olen kyllä NIIN samaa mieltä tuosta että imetys ja seksi ei sovi yhteen. Meillä lapsi nyt melkein 9kk ja viikonloppuna uskaltauduin ekaa kertaa synnytyksen jälkeen harrastamaan seksiä ilman liivejä ja liivinsuojia :) Onneksi olen kelvannut hyvin yläpää verhottunakin...

   Poista
  3. Jeps, mutta onneksi se imetyskin on vain Vaihe, joka menee kyllä ohi.

   Poista
  4. Nimenomaan :) Yksi vaihe miljardista; kaikki (onneksi) loppuu aikanaan.

   Poista
 3. Niin tosi!! Lapsi 8kk ja lakanat on lapsen syntymän jälkeen heilunut sen verran että määrän laskemiseen riittää yhden käden sormet ja sormia jää ylikin... Ipana on niin huono nukkumaan jotta unenpuute vie sängyssä voitin muista haluista tai sit kitisevä ipana vie kaikki halut. Isovanhemmat asuu kaukana joten lastenhoitoapua ei ole usein tarjolla ja noin pientä (ja huonosti nukkuvaa) ei viitsi kavereille hoitoon tarjotakaan. Onneksi miehen kanssa pystytään asiasta puhumaan ja molempien fiilis on sama, kyllä sitä sit taas joskus :)

  Ps. Täytyy sanoa et ei tuo oma synnytyksen jälkeinen ulkomuotokaan houkuttele mihinkään viettelijätären rooliin heittäytymiseen. Miestä ei haittaa mutta itse haluttais touhuta vaan peiton alla pimeässä. Oman mahan näkeminen tappaa myös halut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tshih, joo on aika ankeeta tutustua toisenkaan varustukseen jos oma pötsi ketuttaa; muistan ton fiiliksen niin hyvin...

   Poista
 4. Lapsi nyt 1,5wee ja pakko on ollu yrittää tihentää tahtia. Kerran kahdessa kuukaudessa ei oo tuottanu tulosta, ni jos sais sen toisenkin lapsen ennen vuotta 2020 väännettyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, toinen lapsi on muuten hyvä todiste siitä, että lapsen saannin jälkeenkin on seksielmää. Ainakin sen yhden kerran, hehe. ;)

   Poista
 5. No mutta hei,pikkuvauva/lapsi-aika ja kaikki sen ympärille liittyvä tissimaito-kakkavaippa-univelka-jutut ovat vain murto-osa perheen elämästä. PIENI murto-osa jos puhutaan normiperheestä (tässä kohtaa jätetään siis uskonnollisen vakaumuksen vuoksi synnyttävät pois laskuista).
  Kun päästään taaperoiästä kohti eskari-ikää on meno monella rintamalla jo ihan toista. On toki niitä äitejä jotka eivät "palaudu" synnytyksestä vaikka lapsi on jo intistä tai manaavat "raskauskiloja" lapsen ollessa autokoulussa mutta siinä on sitten syytä katsoa peiliin.
  Vähän suhteellisuudentajua. Ihan tosissaan hei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Kuumaa eskari-ikää odotellessa ;)

   Poista
 6. Ihan vähän haluaisin nipottaa, aikuisviihde-termiä en käyttäisi parisuhdeseksistä, se tarkoittaa sitä että jollekulle maksetaan panemisesta ja joku kuvaa sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuisten harrastamaa viihdettä. Harrastan välillä termi-iloittelua :)

   Poista
 7. Termi-iloittelun lisäksi harrastan välillä aikuisten viihdettä ja kutsun sitä joskus ihan panemiseksikin :D

  VastaaPoista
 8. Meillä seksiä harrastettiin ihan melkein synnytykseen asti (Mentiin viikolla yli, otettiin käyttöön SSS) ja jatkettiin taas, kun jälkivuodot loppuivat kuukauden kuluttua synnytyksestä. Ilman liivejä en toki ole seksiä harrastanut, ellei suihkua lasketa. Koen tuon seksin harrastamisen normaaliksi ja se on helpottunut huomattavasti kun lapsi on alkanut nukkua jo paremmin. Sanotaanko että kerta viikkoon on meidän keskiarvo. Ikää löytyy äidiltä 25 vuotta ja lapselta 4kk.
  On se jännää, kuinka ihmiset kokevat nämä asiat niin erilailla :)

  VastaaPoista
 9. Olin äärimmäisen hämmästynyt, kun hyvä (lapseton) ystäväni oli suorastaan tyrmistynyt ymmärtäessään, että kyyyyyllä vaan sitä seksiä voi olla ihan lapsen syntymään asti :) Ihmetteli sitten vielä, että eikö se iso maha oo aika hankala. No, kuka mitenkin ajattelee ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...