Tietoa mainostajalle ›

8.5.12

Viisi vinkkiä HopLopiin

Jos puistoon ei pääse, erilaiset lasten sisäseikkailupuistot pelastavat aalto-maljakot ja tärykalvot. Näin huumorintajuttoman aikuisen näkökulmasta HopLop ei ehkä ole houkuttelevin mahdollinen viikonlopun ohjelmanumero, mutta kyllä siitä selviää.

Sadepäivän leikit eivät pysy vain omassa huoneessa.
 1. Unohda zen. Siellä ON kiljuvia, kaatuilevia, parkuvia ja huutavia lapsia. Ihan sutena. Jos haluat välttää pahimman kiljuntahelvetin, aikataulutukseen pätevät samat säännöt kuin uimahallissa: kamala keli + viikonloppu = takuuruuhka. Jos HopLop-keikka on perheellenne ainoa vaihtoehto, se on sitä monille muillekin. Tähtää heti aamuun, jolloin paikan tahmeusaste on vielä hallinnassa.
 2. Älä lähde soitellen sotaan. Korvatulpat, käsidesi, vesipullo, verkkarit, sisätossut ja tukka kiinni. Verkkareiden olisi syytä olla luonnonmateriaalia, koska joudut kuitenkin laskemaan jonkun muovisen liukumäen kersan kanssa ja asetaattivermeissä perse kärähtää.
 3. Aikatauluta verensokeri- ja nestetytystauot. Ensin 45 minuuttia riehumista, sitten ruokatauko ja sitten vielä puoli tuntia lopputemmellystä, rauhoittumisjuoma ja kotiin. Pidä ipanat(t)kin tietoisena aikataulusta. Itsensä psykoosiin riehunut kirkkaanpunainen kersa pyörtyy mieluummin janoon, kuin lähtee himaan. Muista itsekin sumpitella, jotta katse pysyy kirkkaana.
 4. Ota lapselle kaveri mukaan. Saat todennäköisesti istua aika rauhassa (no okei, jos vuvuzela-tason taustahälyä ei lasketa), kun kakarat painavat otsa hiessä pallomerestä trampoliinille ja takaisin. Lisäksi sen toisen lapsen vanhemmat jäävät velkaa yhden keikan.
 5. Muista lapsen paras! Pallomeressä haisee pissa, joku on yrjönnyt pomppulinnaan ja esiteinit juoksevat päin niin, että munuaisesi ovat irrota, mutta hei, kersasi pitää sinua aivan kunkkuna. Saat keikasta lisää aseita kiristysarsenaaliin.
Ps. Lisäksi äitikin saa burgerin ja kokista. Vyölaukkuongelmaan ehtii paneutua aurinkoisena päivänä.

13 kommenttia:

 1. Olen niin yössä. En ollut koskaan kuullutkaan HopLopista. No nyt tiedän. Ja tuun luomupuuvillahousuissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et kai tienny ku teillä on 40 asteisen uima-altaat käytössä läpi vuoden... Nimimerkki Kateuden suuri sukkalaatikko

   Poista
 2. Ja jotkut hullut haluaa viela tyoskennella moisissa paikoikoissa! Nim. yksi naista hulluista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole muuten nähnyt siellä koskaan yhtään työtekijää (paitsi hesessä)! Kuvittelin, että ainoat vapaaehtoiset aikuiset ovat vanhempia! Onko teillä työsuhde-etuina lapsivapaita iltoja pallomeressä? :)

   Poista
 3. Ah, kyllä. Kaksi kertaa oon joutunu työn puolesta moisiin paikkoihin. Eli lisää vielä ne psykoosiin riehutut kakarat x 23 ja aikataulu jonka mukaan ois joskus päästävä paikasta poiskin = takuuhauska työpäivä kun puolta tuntia ennen lähtöä rupeet keräilemään lapsia ja 25 minuuttia myöhemmin niistä 90% on kaikesta huutamisesta ja uhkailusta huolimatta vielä piiloutuneina pallomereen ja liukumäkiin. Ja yks onnistui juoksemaan päin jotain kovaa, tuloksena irronnut hammas, verta, hysteerinen lapsi ja metrin korkuinen pino vakuutuspaperiasioita meille. Never again. Ja jos joskus saan omia lapsia niin mieluummin otan sadepäivän leikit kotona tai vaikka pistän ne alasti sateeseen kuin lähden tuonne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uijui, ymmärrän näkökulmasi... Kahden kakaran kanssa olen uskaltautunut, mutta 23... Uuuu.

   Poista
  2. Meillä oli HopLop-synttärit sillä lopputuloksella, että vaari joutui jalan paikkailuun ja antibioottikuurille! (Joku ajoi miniautolla päin...)

   Poista
 4. Meillä homma on ratkaistu niin, että hoplop on lapsen ja iskän laatuaikaa :D

  Tästä tuli näppärästi tapa, kun en toista odotellessa voinut kiipeillä siellä mukana, joten jotain ekstraetua jäänyt raskausajan jumbomahan kanssa kärvistelystä!

  t. toinen keskivertomamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä tehtäväjako :D

   Poista
  2. jep. Meillä myös. ainoo harmi on, että nyt kun noita on 2 kirkuvaa ja karkuun juoksevaa, on mies ruvennu pyytään mua "kaveriksi" kun "ei kahden perässä juokseminen oikein suju yhdeltä".... On muuten harventuneet hoplop-reissut meidän perheessä....(kun se olen sitten ollut minä joka joudun kiipeemään niitten perässä sinne ylimpään kerrokseen kun lapselle iskee paniikki liukumäen yläpäässä... tms.)

   Poista
 5. jotain hyötyä vuorotöistä. Ei ikinä tartte lähtee hoploppiin tms. paikkoihin iltaisin tai viikonloppuisin kun ihan kaikki muutkin on siellä. noh, siihen ne hyödyt sitten jäävätkin...

  VastaaPoista
 6. Kysyin pari vuotta sitten kummipojalta, että mihin hän haluaisi minun hänet vievän synttärilahjaksi. Ajatuksenani oli laatuaikaa leffassa tai pizzalla tai Korkeasaaressa. Juuei, hoploppiin tietty! Korvatulpat ja lehmänhermot mukaan ja vot, myös kummitäti on kersan silmissä ihan kunkku ;-) Ja varsin kohtuullisella kustannuksella moneen krääsälahjaan verrattuna.

  VastaaPoista
 7. Lapsi kohta 3 v haluaisi koko ajan Hoploppiin, äiti kohta 32 v ja viikolla 37 raskaana ei halua. :D Tuon ikäinen ei vielä yksin osaa / saa mennä hoplopissa niin että äiti sais rauhassa istua (toisin kuin serkkunsa kohta 5v, jonka kanssa istuin yhden jättipomppulinnan vieressä tuolilla ja katsoin kun lapsi juoksi ees taas tossa vempeleessä varmaan 40 kertaa).

  Odotan innolla et sukulaiset vie taas tytön hoploppiin.

  On muuten hämmentävää että lukutaidoton napero tunnistaa Hoplopin logon ja narisee joka kerta ohi ajaessa että "saanko mää mennä serkun kanssa Hoploppiin, saanko, jooko, ole kiltti äiti".

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...