Tietoa mainostajalle ›

3.10.13

Innovaatiopalkinnon voittaa: lapsiperheen taajuusmuuttaja

Kerrassaan nerokkaan idean esitti nimimerkki Piapia, kun kysyimme teiltä, millaisia innovaatioita lapsiperheisiin tarvittaisiin.

Piapia ehdotti laitetta, joka siirtäisi energiaa ihmisestä toiseen eli ylienergisestä lapsesta väsähtäneeseen äitiin tai isiin. Premium-mallissa olisi lemmikkieläinliitäntä. Voinpa vaan kuvitella, kuinka kätevää olisi jättää huskyn iltalenkki väliin ja suorittaa energiatasot katossa kaikki viikon kotityöt yhden illan aikana. 

Energiansäästötila.
Suomalainen Vacon valmistaa taajuusmuuttajia eli laitteita, joilla säädetään moottorin kierrosnopeutta todellisen tarpeen mukaan siten, että kokonaisenergiankulutus vähenee. Miksi tätä samaa teknologiaa ei voitaisi soveltaa perheyksikköön? Olisihan se nyt ympäristöystävällistäkin, että energiaa olisi käytössä vain sen verran kuin sitä kussakin paikassa tarvitaan. Tai sen verran kuin mutsi jaksaa.

Kiitos Piapia, ideasi on vähintään yhden Vuoden mutsi -kirjan arvoinen! Jos asut Suomessa, laita osoitetietosi Katjalle (kcjlahti at gmail piste com), jos ulkomailla, ota yhteyttä ulkomaanpostitukseemme eli minuun (satu at suomi piste is). Ehdotuksenne olivat nerokkaita ja tarpeellisia. Linkkasin keskustelun Sitran ja Tekesin Twitter-tilille. Jäämme odottelemaan yhteydenottoja.

4 kommenttia:

 1. Aivan loistavaa, tänne kans yks sellanen!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kans, ja mielellään varakappale, jos ekaan tulee oikosulku.

   Poista
 2. Pakko oli linkittää tämä tänne! Ahlaisissa on ymmärretty selkeesti jotain oleellista naisista :)
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=435179843257807&set=a.183483731760754.35876.179792032129924&type=1&theater

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...