Tietoa mainostajalle ›

13.1.14

Rumpujen pärinää...

Keuruun painokoneet (sekä niitä käyttävät miehet ja naiset) ovat duuninsa tehneet. Vuoden mutsin taaperojatkis saapuu kauppoihin tämän viikon torstaina. Iik!

Minulta kysytään kirjasta yleensä kaksi kysymystä.

Missä välissä me oikein kasasimme sen?

En muista. Kaikilla yli minuutin mittaisilla jaksoilla, mitä mutsin elämästä löytyy. Eteneminen oli nykivää myös Reykjavikin ja Espoon välillä majailevasta kolmen tunnin aikaerosta. Chattasimme, meilasimme ja feisbuukkasimme toisillemme kommentteja ja juttuaiheita yleensä yöllä. Mutta se fiilis, että on saanut ruuhkavuosipäissään aikaiseksi kirjan on sekä hämmentynyt että riemuntäyteinen, myös toisella kerralla.

No, tuliko siitä hyvä?

Kirjan jatko-osan kohtalo on sama kuin perheen kuopuksen: sitä verrataan aina isosiskoon! Mutta lupaamme, että jos ykkösosa maistui, maistuu tämäkin. Tyyli ja tavoite ovat samat: tarjolla on lähinnä huonoa huumoria ja vertaistukea. Vaikka meillä tässä kirjassa onkin muutama pätevä lähde, tieto on edelleen sivuosassa. Kuvittaja Satu Kontinen on tehnyt parhaansa, jotta lukukokemus olisi tälläkin kertaa visuaalisesti päräyttävä. Sivuilla seikkailee myös elämänmakuisia kommentteja laukova lyhyehkö pääjalkainen.

Torstaina siis kilistetään - ja Sinä olet erityisen tervetullut mukaan! Perhetapahtumaa juhlistetaan Otavan kirjakauppaan (Uudenmaankatu 10) 16.1. klo 14! Ilmoittaudu osoitteessa tarja piste alsio at otava piste fi, jotta kofeiinia, maissinaksuja ja vaunupaikkoja on riittävä määrä.

Toivottavasti nähdään!


Ps. Kolmas kysymys on, että milloin seuraava kirja tulee. Sitä pitää odottaa hetki. Emme nimittäin vielä tiedä, mistä aiheista kouluikäisen kanssa ollaan terassilla.

9 kommenttia:

 1. Jee, jee, jee! Mistä sitä voi tilata kotiin? En mä mihinkään kirjakauppaan kuitenkaan ehdi.

  VastaaPoista
 2. Laitamme linkit tänne verkkokirjakauppoihin heti kun myynti alkaa. Suomalaisen kirjakaupan verkkokaupasta voi jo ennakkotilata hintaan 22,50 €

  VastaaPoista
 3. Onnea kumpaisellekin!

  Otin kirjan kirjastoomme ja aion olla ensimmäinen lainaaja ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lainauskorvausjärjestelmä pitää huolen, että mekin pääseme nauttimaan aktiivisuudestasi. Kiitoksia siis sinulle :) Kirjastot rules!

   Poista
 4. Olispa mahtavaa tulla heittämään yläfemmat ja poistamaan oma kappale nimikirjotuksin, mutta työnantaja pitää mua vielä tohon aikaan otteessaan... Kuinka pitkään teillä bileet jatkuu, vai löytääkö teidät lähimmästä kulmakuppilasta tilaisuuden jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saavuit juuri oikeaan aikaan :) Oli huippua nähdä!

   Poista
 5. Saako sitä ulkomaille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä vain suomalaisista verkkokirjakaupoista - mutta postimaksut ovat aika suolaiset. Katson keväämmällä, jos on mahdollista laittaa edullisempi postituspalvelu pystyyn. Laitamme lisäinfoa heti, jos jotain selviää :)

   Poista
 6. Voin paljastaa alustavasti mitä on tulossa.
  Meidän (tai siis minun) kouluikäisen kanssa aloitettiin ennen koulun aloitusta stressaaminen siitä, että pitääkö koulun alkaessa osata kengännauhojen sitominen, lukeminen ja perunan kuoriminen? Pitääkö osata kelloa, tervehtiä englanniksi jne.
  Kun koulu alkoi, kuvaan astui kouluvaatteet ja kilpavarustelu koulutarvikkeiden ja kännyköiden maailmassa. Kaverisynttärit, ystävänpäivät ja joulukortit ovat myöskin suuri murheenkryyni.
  Onko lomareissu pätevä syy koulusta pois olemiselle?
  Minkä ikäinen lapsi pärjää yksin?
  Onko pienryhmään/erityisluokalle päässyt/joutunut lapsi onnekas vai rassukka?
  Seuraavaksi kotiintulo-ajat, viikkorahat, pelikoneet (koska kaikilla muillakin on ja kukaan ei tuu meille "leikkimään" jos mulla ei ole uusinta Wii-PS-Xbox-konsolia). Mitä annetaan opettajalle jouluna ja keväällä, kerätäänkö porukalla rahaa vai antaako kaikki erikseen jotain pientä? Mitä tapahtuu jos lahjan unohtaa? Laskeeko muksun arvosanat?
  Millä kannustetaan lapsen opiskelua (uhkailu, kiristys ja lahjominen astuu jälleen kuvaan).
  Palaan asiaan, kun lapseni siirtyy yläkouluun, mutta se onkin sitten neljännen (tai viidennen?) kirjan asiaa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...