Tietoa mainostajalle ›

18.9.12

Bad hair day

Vein kersan ekaa kertaa kampaajalle viime keväänä. Se ei mennyt ihan putkesta sisään. Lapsi karjui naama punaisena koko toimituksen ajan. Varttitunnin karjunta ja kahden sentin lyhennys maksoi 20 euroa. Tajusin, että on asioita, jotka kannattaa tehdä itse.

Tänään piti lyhentää pari senttiä. Lapsi hihkui riemusta kun keittiösakset viuhuivat. Osoitti otsatukkaa ja sanoi että leekkaa herna. (Leikkaa tästä.) No minä leikkasin. Vähän epätasainen siitä tuli, mutta kerroksittaisuushan on trendikästä. Lapsikin pyöritteli päätään peilin edessä. Silkasta tyytyväisyydestä, tietysti.

Meillä himassa mä vedän suuret linjat miehen keskittyessä tarkkuutta vaativiin yksityiskohtiin. Mä niin näen sen ilmeen aamulla kersan herätessä. Hehheh.
8 kommenttia:

 1. Niin ne lapset ovat erilaisia! Meidän muksumme ovat käyneet kampaajalla yksivuotiaasta asti, eivät ole koskaan pistäneet vastaan ja varsinkin tyttö tykkää kampaajakäynneistä hurjasti. Nykyään pikkuneiti 3v jo osaa ihan itse ohjeistaa, millaisen kampauksen haluaa:

  http://pikkuisenparempaa.blogspot.fi/2012/08/on-ihanaa-olla-tytto.html

  VastaaPoista
 2. Turussa on ihana Kidscut kampaamo joka on tarkoitettu vain lapsille. Sieltä löytyy Hello Kitty ja Autot - tuolit sekä videopelit yms. Muut mukavuudet :) erittäin hyvä liikeidea mielestäni! Huomenna olisi 2v kanssa ensi kosketus kampaajalle.. Katsotaan miten käy. Uskon että Autot - tuolista on iso apu ;)

  VastaaPoista
 3. Tuo parin sentin tasoitus muuttuu aika nopeasti reilun viiden sentin lyhennykseksi ;) Kokemusta on. Kun neidit sitten halusivat pitkistä hiuksistaan lyhyet "korvan alapuolelle" -tukat varasin suosiolla ajan kampaamoon. Toiselle tuli hyvä, toiselle ei (eikä johtunut leikattavasta, joka muistutti liikkumattomuudessaan patsasta), sama kuin olisi itse leikannut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon muuten myös ihmetellyt kuinka huono mun tyttären tukasta on tullut kampaajan käsittelyssä. Ihanku olisin ite leikannut, tosiaan. Ja mun tyttö myös tykkää olla kampaajalla ja on ihan patsaana siinä. Onkohan se hiuslaatu niin liukasta tai jotain että on vaikea leikkaa tasaisesti??
   Seuraavalla kerralla varmaan leikkaankin itse. En sen jälkeen ole itse leikannut kun otsatukasta tuli kerran sellainen sentin pituinen ;) - nyt ei ole otsatukkaa ollenkaan.

   Poista
  2. Meillä oikeastaan pojan hiuksista näkee selvemmin, että ne on kampaaja leikannut, eikä äiti. Mutta siis... kampaajakäynnissä se juttu on se koko käynti itsessään, ei pelkästään lopputulos.

   Poista
 4. Mä tasoittelin pari kuukautta sitten silloin n. 8kk vanhan tyttöni etuhiuksia, mutta ensinhän piti tietty guuglata vauvojen hiustenleikkuusta. Nauroin itseni tärviölle, kun joku mamma selvitti keskustelupalstalla että on käyttänyt lastaan par.. eiku kampaajalla ekaa kertaa 6kk iässä. Tsiisus. Sitten otin tyytyväisenä äitiyspakkauksen kynsisakset ja nirhailin tytöt tukan ihan ite, säästin rahaa ;)

  VastaaPoista
 5. Ajattelin vaan kertoa, että mun vatsalihaksia ja nauruhermoja on koiteltu kun lukaisin koko blogin kerralla tässä aamutuimaan. :--) Loistavia tekstejä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...