Tietoa mainostajalle ›

29.10.13

Vuoden mutsi 2 - tässä se nyt on!

Otava julkisti tänään ensi kevään kirjakatalogin. Nyt meidänkään ei enää tarvitse piilotella tätä. Ta-daa: tältä Vuoden mutsi 2 näyttää: 

Miten hieno! Kannesta vastasi: Satu Kontinen.

Esittelytekstissä menimme lupaamaan seuraavaa:

Taakse on jäänyt vauvahelvetti, onko edessä taaperotaivas?
Paksuilusta ja vauvavuodesta on selvitty. Nyt ovat edessä uudet haasteet leikki-ikäisen kanssa. Imetyssekoilu ja sosesotku vaihtuvat hiekkamereksi eteisessä. Vaippojen tilalle tulee potta – tai lätäkkö lattialla.
Mistä tietää, onko lapsella uhma vai mielenhäiriö? Mitä pitää tehdä, kun ipana raivoaa kassajonossa, puree päivähoitajaa, yrjöää autoon tai sen hammas heiluu? Entä milloin vietetään Lämpimän Ruoan Muistopäivää? Vuoden mutsi 2 kertoo vastauksen tähänkin kysymykseen. Kirja luotsaa keskinkertaisen mutsin humoristisella otteella läpi lapsen taaperovaiheen.

Kuva: Katja Lahden vasen käsi.
Kirja ilmestyy tammikuun alussa. Stay tuned.

10 kommenttia:

 1. Jee! Mahtavaa! Meillä vauvavuosi päättyy maaliskuussa, joten hienosti olette ajoittaneet tämän leidit. HALUUUN!

  VastaaPoista
 2. Ah, jo esittelyteksti sai melkein vertaistuen kyyneleen vierähtämään. Tarpeeseen. Siihen opuksenne tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kiitos, olipa ihana kommentti! Toivotaan, että siitä on hyötyä ja iloa muillekin (meillä ainakin oli hauskaa tätä tehdessä, vaikka jäi kyllä taas yöunet vähiin, haha)

   Poista
 3. Huikeeta! Hieno on kirja ja kauniit naiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Maskeerajamme oli varsin pätevä :)

   Poista
 4. Jee! Esikoiseni on tuolloin n. 1,5-vuotias, joten kohderyhmää ollaan! -Helmi

  VastaaPoista
 5. Moi! Sitä vaan, että luin äsken Vuoden mutsin kannesta kanteen ja tykkäsin tosi paljon:) Se ei kyllä tullut mitenkään yllätyksenä,olenhan lukenut sekä tätä että teidän henkkoht blogejanne pitkään... Oikeestaan tätä kirjaakin selailin joskus muinoin (lapsettomana sinkkuna!) kaverin luona ja nauroin, mutta nyt 3kk ikäisen pikkuihmisen äitinä tekstit osuivat ja upposivat hiukan vielä enemmän... Kiitos siis tästä lukukokemuksesta - sivulta 32 asti halusin noin joka toisella sivulla tulla virtuaalisesti nyökyttelemään ja olemaan samaa mieltä naurunkyyneleitä pyyhkien, mut hillitsin kumminkin itseni ja kommentoin vasta nyt. Jatko-osaa odotellessa...

  -Allu-

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...