Tietoa mainostajalle ›

4.3.13

Haaste: kympin suoritus

Milloin viimeksi olet tehnyt täyden kympin suorituksen? Vuoden mutsithan eivät yleensä kauheasti pinnistele, mutta nyt olisi hyvä tilaisuus ylittää itsensä...

Nimittäin juoksutrikoissa! Perinteinen Naisten kymppi kirmataan taas toukokuun 26. päivä ja ajattelimme koota sinne valovoimasen joukkueen meistä mutseista!

But why??? Kuten tiedätte, elämä mutsina pakottaa välillä epämukavuusalueelle, varsinkin urheiluharrastusten suhteen. Jumpat alkavat ikävästi ajallaan (ja ovet vielä lukitaan, ettei edes pääse kesken sisään) ja salille raahautuminen on joskus työn ja tuskan takana. Perheellistymisvaiheessa vanhemmat joutuvatkin etsimään uusia, helpompia uria harrastaa urheilua. Sitä ei nimittäin voi skipata ilman seurauksia: ihminen - myös mutsi - on luotu liikkumaan. 

On vain muutama laji, joka ei katso kelloa. Yksi on juokseminen. Mutta miten siitä saa harrastuksen? Varsinkin, jos on aina vi-han-nut pururataa? Luvassa onkin ammattiapua!

Mutsien kympin erikoisiskuryhmään valitaan 10 bloggaajaa. Bloggaajaa siksi, että haluamme levittää tämän kuntoliikuntamuodon ilosanomaa mahdollisimman monelle mammalle. Emme edellytä lantionpohjanlihaksia, vyötäröä tai pohjakuntoa. Motivaatio (=kypsyminen omaan rapakuntoon) riittää.

Bloggaajan tulee siis osallistua juoksukouluihin (tsekkaa, että päivämäärät sopii!), treenata, kirjoittaa harjoittelustaan (suosittelemme rehellisyyttä) säännöllisesti ja suorittaa se 10 kilometrin lenkki joko juosten, hölkäten tai silmäripsillä madellen.

Me tarjoamme pääsymaksun ja ammattilaisvalmentajan pitämän juoksukoulun! Opastus tapahtuu Esport Arenalla Espoon Tapiolassa:

1. kerta: 27.3. keskiviikkona kello 17:00-18:30 - Kävelystä juoksuun (peruskestävyys)
2. kerta: 29.4. maanantaina kello 18:00-19:30 
- Juoksutapahtumaan valmistautuminen (vauhtikestävyys).

Palkintokin on kondiksessa: urheilutuokion jälkeen juodaan erinomaista kuohuviiniä katalonialaiselta pientilalta ja nautiskellaan tapaksia - ja nautitaan aurinkoisesta päivästä!

Ilmoittaudu mukaan kommenttiosiossa! Perustele 8.3. mennessä, miksi juuri sinä olisit tähän erityisen motivoitunut ihminen!

Ja sinä lukija, jolla ei ole blogia: tule mukaan virtuaalisesti! Lue bloggaajien vinkkejä, voimaudu ja kokeile! Maksun ja juoksukoulun voimme valitettavasti tarjota vain kymmenelle, mutta mikäli haluat pestä meidät lenkkarit jalassa sata-nolla, niin nyt siihen on elämäsi tilaisuus. :)

Hikiterkuin, Satu ja Katja

71 kommenttia:

  1. AIJJAIJJAI! Mä olisin niin mieluusti mukana. Juoksin elämäni ekan (ja toistaiseksi ainoan) kympin viime syksynä ja haluan juosta lisää. Mulla on merinovillainen t-paita, joka ei löyhkää pahasti.

    VastaaPoista
  2. Tässähän tekis melkeen mieli perustaa oma blogi, että pääsis osallistumaan :D ja jakamaan juoksemisen ilosanomaa. On se meinaan sen verta mukavaa hommaa tuo lenkkeily! Ja juurikin yllä mainituista syistä ihan huippua meille ruuhkavuosisyndroomasta kärsiville.

    Ihania juoksuhetkiä!

    t.toinen keskivertomamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa siltä, että sua ei tartte enää käännyttää. :D

      Poista
    2. Mä olen jo käännynnäinen ;) jos joku, eli duunipaikka, sponssaa osallistumismaksun, voisin kans tulla kympille. Muuten omakustanteinen alkukesän juoksukalenteri on jo aika täynnä :)

      t. toinen keskivertomamma

      Poista
  3. No tosi vakuuttavaa tulla jo kolmanneksi tähän ketjuun sanomaan, että haluaISI mukaan. Jos en olis varma, että kuolen synnytykseen tai sen jälkeisiin tikkeihin tai väsymykseen, niin oisin OIKEESTI messissä. Siis tulisin mielelläni Suomen Turusta Tapiolaan treeneihin ja juoksisin itseni tainnoksiin niin onnellisena. Mutta nyt ei uskalla lähteä tähän, mahtava tsäänssi, tarttukaa ihmiset äkkiä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Turku! Mutta ymmärrämme kyllä syyn ja toivomme mitä parhainta ponnistusta siihen omaan tavoitteeseen. ;)

      Poista
  4. Fail, nyt hei sori te kaks ekaa, toinen taitaakin olla messissä (se oli se "isi" siellä hämäämässä!) ja toiselta puuttuu vaan blogi, sellaisen kyllä perustaa aika äkkiä! ;)

    VastaaPoista
  5. Täällä yksi mutsi, jonka toinen mutsi sai hiljattain agitoitua juoksukouluun tähtäimenä nimenomaan naisten kymppi! Tarkoitus on myös alkaa blogata aiheesta (kuinka maailman laiskimmasta sohvaperunasta kuoriutuu uljas juoksuihminen ...tjsp). Jahka blogin saamme pystyyn, huutelen uudestaan tänne. Lenkit on aloitettu jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä jo aloitettu bloggausharjoittelu juoksun ohella. Naisten Kymppi tosiaan tähtäimessä. Tänään juostu 2km. Vielä siis parannettavaa paljon. Onneksi sää suosii :) Niin ja mie agitoin tuon edellisen mutsin mukaan. Mielellään agitoin useammankin. Tavoite siis perustaa yhteinen blogi ton oman lisäksi, johon purkaa näitä perunankuorimistarinoita.

      Poista
  6. Juoksin teini-ikäisenä pitkää matkaa ja en ollut siinä lainkaan huono. Nyt 15 vuotta myöhemmin kahden lapsen mutsina hyvä kunto on vain muisto. Juoksemisen aloittaminen omatoimisesti tuntuu liki mahdottomalta, joten ohjattu opastus olisi paikallaan ja ryhmäpaineen alla sitä on ennenkin tehty mahdottomasta mahdollista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis hetkinen... sulla on kolmen kuukauden ikäinen kersa? Ja olisit valmis lenkkitreeneihin? Seriously? Nimimerkki en voi uskoa että juuri synnyttänyt äiti kykenee ottamaan juoksuaskelia kusematta housuun ja nukkuu niin hyvin että jaksaa treeenata. Good for you! :)

      Poista
  7. Epäreilun pääkaupunkikeskeinen treenituki! Muuten olisin innolla raapimassa pururataa ja testaamassa, selviänkö hommasta kahden lapsen jälkeen ilman kohdunlaskeumaa.

    Älkää vain sanoko, että kyllä kauempaakin hurauttaa pari kertaa keväässä treeneihin. Vaan kun ei tästä rallista hurauta. Kun ei hurauta tuohon kilometrin päähän salillekaan.Treeniryhmä II Pirkanmaalle ja I'm in!


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon messissä Islannista asti! Vedän täällä laavapelloilla omat treenit ja tuun sitten toukokuun lopussa juoksemaan. Tuu säkin. Vedetään virtuaalitreenejä :)

      Poista
    2. Sulla on taatusti joku ohuen ilmanalan/jäätikköjuoksun/korkean paikan leirin ässä nyt hihassa.

      Mutta kyl' mä tuun, jos arpaonni tässä napsahtaa. En saa itseäni ilmeisesti liikkeelle ilman mahdollisuutta julkiseen häpäisyyn.

      Poista
    3. Tulisitko oikeesti messiin *Tampereelta*? Siis seriously? Olis tosi mahtavaa jos meillä olis messissä tyyppejä muualtakin kuin pk-seudulta!

      Poista
    4. Kyllä mä tuun. Mikä tahansa keppi&porkkana -tyyppinen motivaattori on tarpeen, että oma kunto alkaisi kiinnostaa enenmmän kuin ruikutus. Saan varmaan järkättyä niin, että pääsen tuohon huhtikuun lopuun treenisessioonkin.

      Onks tää niinku varma ny? Pitääkö ny jo mennä reenaa?

      Poista
    5. No, sitten vaan merkkaat kalenteriin noi päivämäärät! :) Nähdään Esportissa!

      Poista
  8. Se olen minä! Tämä haaste on kuin tehty minua varten!

    Jos lähes kolmekymmentä raskauskiloa joita olen yrittänyt lähestulkoon kunniallisesti karistella pois viimeiset kahdeksan kuukautta ei riitä, tai aito viha-rakkaus-suhde juoksua kohtaan, niin mikä sitten? Lupaan juosta, en hölkätä, enkä madella, koko matkan ja näillä kiloilla.

    Valmiina ovat blogi, juoksulenkkarit ja loppasuu (sitä kuohuvaa varten) teidän tarvitsee vain valita minut.

    - Nonariina
    www.lily.fi/palsta/kahvia-ja-unelmia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tässäkin oli kyllä perustelut kohdallaan. Mut onks sun jalka jo parantunut (kävin vaklaa blogia?)?? :O

      Poista
    2. Jalka jotakuinkin kunnossa mitä nyt välillä ilmoittelee pientä kipua, mutta sehän kuuluu urheiluun :) Mihin mun piti sitä meiliä laittaa?

      Poista
  9. Te niin tarvisitte minut ja mun luokattomat jutut sinne! Harmi vaan kun nuo treenit on siellä kaukana etelässä ja niihin en pääse, mutta itse tapahtumaan olis tsänssit tulla. Jokaisessa ryhmässä pitää olla yksi kiintiöpohjalainen!

    Kunhan asfaltti pilkottaa, niin kaivan lenkkarit naftaliineistä, laitan soimaan Eye of the Tigerin ja nelistän näillä lakeuksilla kunnes tavoite on saavutettu. Ja tavoite on tuo kymppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on vahva perustelu kyllä, että joku pohjalainen pitäisi olla mukana, mutta noi treenit on kyllä pakolliset, koska muuten se meidän pointti katoaa (eli juoksuvinkkien jakaminen). :)

      Poista
  10. Pick me, pick me! Olen motivoitunut. Jopa niin motivoitunut, että lupauduin kuskiksi toverini häihin koska Naisten kymppi on seuraavana päivänä. Olen siis skumppani ansainnut.

    Olen uskonut liikunnan merkitykseen aina eli viimeiset 5 vuotta, mutta eilen tajusin, että mulla on kohta kroonistunut astma, kiitos näiden flunssien, ellen ihan tosissaan tee jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin sanoa, että olen myös itsetuntoa kohottavaa lenkkiseuraa: olen tyypillisesti lenkin päätteeksi kasvoiltani seurueen violetein. Siitä tulee ilmeisesti muille hyvä mieli.

      Poista
    2. Liina, olet valittu. Ihan siksi, että mä muutun niin tummanpunainen että kiinnostaa tietää onko toi violetti parempi väri!

      Poista
    3. Oonko mä kanssa, vai täytyykö mu aloittaa asfaltinsyöntiharjoitukset (http://vihrealintu.blogspot.fi/2013/03/oho.html#comment-form) Liinan sijaisena? ;D

      Poista
    4. JEAH! Kerrankin violetista naamasta on iloa. Minulle, ei vain sivustaseuraajille.

      Poista
  11. Yhyy, mä haluan myös mukaan! Arpokaa pliis yksi paikka niiden kesken, joilla ei ole blogia. Jos voitan, niin lupaan kirjoittaa aiheesta paljon Facebookiin. Riittäisikö se? Syy miksi haluan mukaan: rapakunto eikä koskaan omaa aikaa. Ja lisäksi mun pitää pysyä ensi kesänä kersojen perässä, kun ne vetää potkupyörillä mäkeä alas - asutaan meinaan melkoisen mäen päällä.

    Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän tuskan! Mut se blogi (ja pitäis olla vielä lukijoitakin) on kyl pakollinen. Tuu mukaan juoksutiimiin silleen treenaat blogivinkeillä ja tuut sit juoksee tiimissä? saat skumppaa, lupaan! :)

      Poista
    2. No niin, nyt vasta kommentointi onnistuu.. Olen tulossa ja innolla! Jään odottamaan ohjeita blogin kautta. (Lupasin itselleni palkinnoksi uudet lenkkarit.)

      Kaisa

      Poista
  12. Ehdottomasti mukana! Olen kahden tytön äiti (10/2010, 10/2012), joka etsii epätoivoisesti kadonnutta kehoaan ja kymppi kuulostaisi juuri sopivalta ja jopa realistiselta haasteelta. Aikataulukin sopii mitä parhaiten, koska olemme muuttamassa juuri tuolloin pääsiäisviikolla Norjasta takaisin Suomeen (tosin emme pääkaupunkiseudulle vaan kauas erämaahan eli Pohjois-Pohjanmaalle). Juoksuinnostuksen lisäksi olenkin myös jahtaamassa uusia ystäviä ja kuvioita Suomen rajojen sisäpuolella :) Kupla-blogissani olen jo vähän kirjoitellut painonpudotuksesta, treenimotivaatiosta ja muutenkin liikunnan ihanuudesta ja kamaluudesta, joten tämä tempaus sopisi minulle kuin nenä päähän! Nimim. Tenat firman piikkiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hitto, tenahan meidän pitääkin pyytää sponsoriksi! Mutta pääsisitkö siis mukaan noihin treeneihin? Kun se on valitettavasti pakollista että saadaan juoksuvinkit jakoon.

      Poista
    2. Kyllä onnistuu! Mahtava homma, pitääkin alkaa katteleen minkälaisista juoksutrikoista ei ne tenat pullistelis liian näkyvästi ;)

      Poista
    3. Sponssisopimus on työn alla ;)

      Poista
    4. Ja siis sä olet *satavarma* että pääset messiin vaikka a) muutat sillä viikolla Norjasta ja b) Pohjois-Pohjanmaalle? Kysyn koska mä en todellakaan olsi varma että edes syön sillä viikolla. :D

      Poista
    5. Kyllä, koska lennot on varattu juurikin tiistaille, eli olemme joka tapauksessa Helsingissä silloin. Muuttoauto ajelee omia reittejään, joten pitää vain muistaa pakata ne juoksutrikoot matkalaukkuun mukaan :)

      Poista
    6. No sitten ei muuta kun tervetuloa! :D Merkkaa Espoo-visiittien päivämäärät allakkaan!

      Poista
  13. Mukana!!! Blogi on valitettavan hiljaiseloinen ollut viime aikoina, mutta äkkiäkös sinne taas alkaa päivittelemään, kun aihe on selvillä. ;)
    Tahdon mukaan koska:
    - Koira tahtoo lenkille
    - Olen joskus _harrastanut_ juoksua, toistakymmentä vuotta ja yli toistakymmentä kiloa sitten, köh. Nykyään saan kävelyhölkkäiltyä (siis kävelen ja fiiliksen mukaan otan pari hölkkäaskelta, kunnes koira vetää pusikkoon, tulee ylämäki, rillit menee huuruun, sydäri iskee tms.)
    - Pakko.
    - Oon ihan Liina-fani (Pudonneita omenoita), jos Liina tulee, niin tahdon kans! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lääkkeet!

      Vaikka sinänsä kyllä hyvä idea, pettymykset kannattaa hoitaa pikaisesti alta pois :D

      Poista
    2. Haha, rillit huurussa on muuten ihan mahdotonta juosta - tähän tarvitaan ratkaisu! Mut tästä haasteesta tosiaan täytyy kirjoittaa, jotta bloggaajien valitsemisessa on pointtia. :)

      Poista
    3. Kirjoitan, lupaan ja vannon! Nytkin ulkona näpyttelen sormet jäässä, kun oon niin motiverad. ;) Ja asun vieläpä lähellä Esportia.

      Poista
  14. Katja kävi mut Lähiksen Facebook-sivuilla haastamassa. Näin kuumeessa kärvistellessä meinasi tulla sydäri ja hengenahdistus pelkästä ajatuksestakin. Mutta on tässä jo tovin ollut ajatuksena päästä kipittämään kevyesti se ysin lenkki, jonka entisessä elämässä hölkkäsin tuon tuosta. Että pistetään vielä se yksi kilometri ja kymmenen vauvavuosikiloa päälle, ni eiköhän siitä mielenkiintoinen setti saada. Mukana ollaan siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Lähis! Mähän en ole ikinä juossut kuin ehkä viis kilsaa joten me kaivataan kirittäjää!

      Poista
    2. Kuka puhui juoksemisesta, en minä ainakaan! Hölkkä, hölkkä! Eli että nostaa jalkaa just sen verran vauhdikkaammin, että sitä ei enää voi sanoa kävelyksi.

      Poista
  15. Minäminäminääää!! Inhoan lenkkeilyä. Inhoan. Inhoan sitä, vaikka olen suorittanut sen. Siis juossut kahdesti HCR:n. Ekalla kerralla juoksinkin, kesti 2,5h ja vituttu. Toisella kerralla kesti vielä kauemmin, ripuloin 13km kohdalla ja kävelin 18km alkaen. Vitutti vielä enemmän. Ai että olisikohan tekniikassa korjattavaa?

    Lisämainintoina sanottakoon että mulla on huisin hieno blogi, olen motivoitunut karauttamaan sinne Esportiin, ja mulla on jopa se personal trainer juttu niin kuin alkamassa.

    Kevään tavoitteina on alkaa tykätä salitreenistä (yäk) ja lenkkeilystä (yäk yäk). Auttakaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvänen aika! Tämä vetoomus kosketti etenkin ton ripuloinnin takia. Voiko noin käydä kympilläkin? Apua.

      Poista
    2. Ihan varmasti voi, ainakin mulle. Nimimerkki synnytin oksennustaudissa :D kauniit juoksulenkkarit odottaisi jo innolla, jooko, jooko? :)

      Poista
    3. Vihreetä. Merkkaa päivämäärät kalenteriin!

      Poista
  16. Minä huidon ja huudan niin että ääni särkyy.
    Elekää jättäkö, tahtoo mukkaan!

    Esikoisen ja mahdollisesti viimikoisen täyttäessä lähiviikoina vuoden, on uimarenkaan ja toppahousujen karistus sekä erityisesti peruskunnon ja jaksamisen kohotus ollut käynnissä jo useamman kuukauden.

    Aluksi starttasin vanhana hölköttelijänä liian rajusti vauhdikkailla juoksulenkeillä ja meinasin hajottaa raskauden löysyttämät polveni toden teolla. Nyt liikkuvuutta ja lihaskuntoa on kohennettu polviystävällisemmillä lajeilla ja juoksun voisi pikkuhiljaa palautella ohjelmistoon.

    Tämä toimisi sängyn pohjalle kaipaavalle takalistolle hyvänä maiharinpotkuna!

    Ajatuksia liikunnasta, motivaatiosta, jaksamisesta ja raskauden jälkeisistä krempoista löytyy muun muassa täältä:
    http://www.lily.fi/juttu/takaisin-kiinteaksi-laskiksi
    http://www.lily.fi/juttu/vartalo-raskauden-jalkeen-puolivuotiskatsaus
    http://www.lily.fi/juttu/mamma-reenaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoi, huomasin, et oot jo laittamassa omaa juoksutiimiä pystyyn - haluatko siis vielä osallistua tähänkin? :)

      Poista
    2. Hei Katja!

      Mukaan tuleminen kiinnostaisi kyllä, mutta ilmoittauduttuani innostuin loistavasta ideastanne niin että tajusin omalta tontiltakin löytyvän varmasti kiinnostuneita. Varsinkin maakuntiin olisi kiva saada omat treeniporukat.

      Olen nähnyt jo uniakin juoksemisesta. Huh! Että kiitos vain. ;)

      Kun on heittänyt lumipallon alas rinnettä, täytyy katsoa minne se kierii. Lienen yhteyshenkilönä vastuussa kasaan saatavan Lily-porukan luotsaamisesta ja voisin näin ollen passata Mutsien kymppi-joukkoon kuulumisen.

      Ehkä täältä suunnasta kasaantuva osittain mutseista koostuva porukka voisi törmätä teidän iskujoukkoonne tapahtumassa?

      Poista
  17. Minä!

    Oon juurikin sopinut itseni kanssa painonkevennyshaasteen loppuvuodeksi ja alkanut jälleen hiljalleen urheilla. Juoksemiseen viha-rakkaus-suhde, välillä juoksen, välillä en. Toivoisin erityisesti, että osaisin. Hiukan pelottaa ja käsiä hikoiluttaa se mahdollisuus, että mut valitaankin ja tosiaan joudun ottamaan nää hommat tosissani (oikeasti kuopasee vatsanpohjasta), mutta carpe diem ja silleen!

    Bloggaan aktiivisesti ja tämä aihe ei taatusti tule jäämään taka-alalle!
    http://gravid-raskaana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa messiiin! Nyt voit ruveta ottamaan tosissasi! ;)

      Poista
  18. Tahtoo mukaan... !
    Kelpaisko tälläinen vähän "vanhempi" Espoolainen äiti-immeinenkin mukaan ? Lapset on jo aika isoja eli kouluikäisiä, mutta edelleen jatkuvasti etsin motivaatiota juoksemiseen ja muuhunkin kuntoiluun. Ja ne joskus mainitsemani 10 ylikiloa odottelee edeleeen sitekästi pudottamistaan.

    Joskus muutama vuosi sitten juoksin yhden kevään juoksuinnostuksen voimalla Länsiväyläjuoksun alla kahteen tuntiin, mutta sitten mulle tyypillinen velttoilu ja työkiireet ym. voitti jälleen. Sen jälkeen kipinää juoksemiseen ei ole uudelleen löytynyt. =(

    Aikataulukin sopisi kuin nenä päähän, olen pääsiäisen jälkeen lähdössä Saksaan kahdeksi viikoksi tytön luisteluleirille huoltajaksi ja siellä olis aikaa juoksemisellekin vaikka joka päivä. Sais hyvän startin treenaamiselle heti alkuun.

    Blogi löytyy, tosin hiukan eri aiheesta,mutta miksei sinne vois tästäkin kirjoitella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä se sun blogi on? Me vähän vakoillaan ennen päätöksentekoa mikä on kirjoitusmotivaatio. :)

      Poista
    2. http://rokkimammaraivaa.blogspot.fi/

      Poista
  19. Hei minä voisin lähteä! Perusteluni ovat seuraavat:
    - keski-ikä ja sohva kutsuu liikaa, tarvitsen uuteen kevääseen innostavan startin
    - asun Espoossa, ja nuo mainitut päivämäärät ovat edelleen vapaana! Aikataulusyyt eivät nyt kelpaisi velttoilun perusteeksi...
    - blogikin on ollut ns. telakalla, tästähän saisi hyvän kimmokkeen senkin elvyttämiseksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsit kun sen blogin pitäisi olla ihan aktiivinen, kun tavoitteena on jakaa inspiraatiota mahdollisimman monelle. Mutta laita silti kalenteriin se Naisten kymppi: tarjoamme ehdottomasti lasin skumppaa toukokuussa!

      Poista
    2. No voi harmi, olin kyllä valmistautunut aktiivisesti bloggaamaan tämän tiimoilta. Veikkaan että itsenäinen valmistautuminen juoksuun jää tekemättä - mutta tsemmpiä teille!

      Poista
  20. Minäkin ilmottaudun halukkaaksi!
    Mulla on tiivis suhde juoksuun. Se ilmenee nykään niin, että katselen ikkunasta kun naapurusto hölkkää ja uskottelen itselleni, että huomenna minäkin viiletän tuolla ponnari heiluen. Yleensä en kuitenkaan viiletä.

    Ongelmani on se, että aloitan juoksuharrastuksen aina väärin. Ekan lenkin alussa huomaan yleensä jaksavani paremmin kuin kuvittelin. Koska homma sujuu niin hyvin (ja tehdään kunnolla nyt kun tehdään), juoksen kovempaa ja pidemmälle kuin suunnittelin. Seuraavan viikon kävelen tönkköjaloilla ja koska lenkki oli niin tehokas ei sitä tarvitse uusia ihan pian.

    Kotona mun lahkeessa roikkuu viime vuoden lopulla vuoden täyttänyt tyttö, joka juoksee kohta kovempaa kuin minä, koska olen hänen syntymänsä jälkeen käynyt lenkillä neljä (4) kertaa.

    Kaipaan siis kipeästi apua. Opastusta siihen, miten tämä homma pitäisi tehdä ja painetta lähteä tekemään jotain, koska selkäni ei kohta enää taivu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet vahvoilla! Kakarat täytyy saada kiinni.

      Poista
    2. Katja, mä lähetin sulle sähköpostia tähän haasteeseen liittyen!

      Poista
  21. Minä minä minäkin haluan mukaan!
    Esikoinen on jo 13 kokonaista kuukauta vanha ja minä vasta ihan pikku hetki sitten löysin sattumalta vatsalihakseni (kun niitä yhtäkkiä sattui). Olin unohtanut moisten olemassaolon. Nyt olisi siis korkea aika löytää kropasta loputkin uinuvat unohdetut lihakset.
    http://www.lily.fi/juttu/vatsalihakseton
    http://www.lily.fi/juttu/ne-lihakset
    Lisäksi näin yh-äitinä kaipaisin sitä vapaapäivää, jonka ilman muuta saisin, jos juoksemaan pääsisin (eiköhän mummo poikaa vahdi näin kunnianhimosen haasteen edessä).
    Haaste onkin se kolman syy, sen lisäksi että pääni ja kroppani kaipaavat lenkille. Olen siis aivan käsittämättömän koukussa haasteisiin. En yksinkertaisesti osaa jättää niitä välistä enkä ikinä tee mitään puolivillaisesti, se on lahja ja kirous.
    Päästäkää minut siis näyttämään koko maailmalle, kuinka kovaa tämä äiti juoksee!
    Blogi löytyy täältä: http://www.lily.fi/palsta/yksi-kaksi-meita-vain-kaksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos saat tällä haasteella vapaa-aikaa, olet valittu! :) Ja mä niin jaan ton haastepsykoosin!

      Poista
    2. Jee, ihanaa. Kiitos. Osallistun tähän ryhmään, vaikka Lilyn puolella bloggaankin, kun sieltä ei mitään sponssijuttuja vielä taida olla. Pääsymaksuun kun ei ole varaa :D Nyt kun saisin jonkun sponssaamaan mulle vielä lenkkarit...

      Poista
  22. Joko eräpäivä meni? Arvelin jutun luettuani, ettei missään nimessä, enhän minä pysty juoksemaan. Sittemmin olen muutaman päivän miettinyt, olisiko aika ryhdistäytyä. Kuopuksen syntymästä lähes 1,5 vuotta ja edelleen odotan, milloin sitä voisi aloittaa liikkumisen. Nyt varmaankin voisi. Tuo juoksukoulu olisi allekirjoittaneelle niin paikallaan, nimittäin jo kävely ilman vaunuja on melko eksootttista toimintaa. Hah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meni... (8.3.). Mutta lähde silti ehdottomasti harjoittelemaan - me jaamme täällä ja haasteeseen osallistujat omissa blogeissaan kokemuksia omista treeneistä ja treenivinkkejä.

      Mäkin olin aivan varma vielä 2 vuotta sitten, että mä en pysty mitenkään enkä koskaan juoksemaan yli 500 metriä. No nyt mä jaksan jo 5 km. Siis kahden vuoden harjoittelun jälkeen. Haha, että tuosta Naisten kympin toisesta puolikkaasta saattaa tulla mulle kävelylenkki. Mutta ei sen niin väliä, kunhan yrittää ja hyvä meininki!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...