Tietoa mainostajalle ›

18.3.12

Lapseni syö jätettä

Olen työmatkalla Chicagossa - täällä jazzin, hot dogien ja art decon luvatussa kaupungissa. En ole nähnyt perhettä viikkoon. Vaihdoimme eilen miehen kanssa kuulumisia Skypessä. Hänellä oli mielenkiintoisia uutisia lapsemme kehityksestä: ipana on alkanut syödä roskiksesta. Meillä oli kyllä kotona puhetta siitä, että voisimme alkaa kierrättää vähän aktiivisemmin. Lapsemme on ilmeisesti ottanut puheet uusiokäytöstä kirjaimellisesti.Roskisdyykkari jäi kiinni rysän päältä, kun mieheni huomasi lapsen möyhentävän suussaan jotain pehmeää. Kysyttyään mistä ruoka on peräisin lapsi avasi keittiön kaapin oven, osoitti roskista ja nauroi leveästi suu täynnä jotain vaaleaa mössöä. Mies kertoi syöneensä aiemmin leipää, josta oli löytynyt karvoja (en jäänyt kyselemään yksityiskohtia), ja sylkäisseensä sen sitten roskikseen. Ipana oli huomannut episodin ja kiitänyt viivana apajille. Sitä mieheni ihmetteli, miten lapsi on pystynyt avaamaan keittiön kaapin ja kaivamaan roskiksesta leivänjämät suuhunsa niin hiljaa, että hän ei ole samassa huoneessa ollessaan kuullut mitään epäilyttäviä ääniä.

Niinpä. Sitä jäin miettimään kun suljin Skypen. Pitäisi varmaan palata takaisin kotiin, ennen kuin siellä siirrytään biojätteestä sanomalehtipaperiin.

Kuva: Luiza.

10 kommenttia:

 1. Parhaat sunnuntainaurut, kiitos! Ei tule allergioita tuolla ruokavaliolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, toivotaan että luomuennakkolääkitys tepsii.

   Poista
 2. Teillä on hauska lapsi!

  Olen lukenut Vuoden mutsi-kirjan jo melkein kokonaan ja täytyy sanoa, että nauroin tänään myös Katjan ystävälle Ratulle, jolla oli vaippaongelmia. Täysin sama ongelma oli minullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih, taidan tunnistaa henkilössä tuttuja piirteitä ;)

   Poista
 3. Meidän poika harrastaa samaa:) Kun keittiössä on hyvin hiljaista, on todennäköistä että poika koplaa biojäteastiaa tai nuoleskelee sen reunaa:D Varmaan on kivat aromit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viinienmaistelu on niin passee. Kyllä taitaa alkuperäisten aromien lähteille päästä parhaiten roska-astian kautta.

   Poista
 4. Kun mä olin lapsi niin meillä oli karkkia vain jouluna ja synttäreinä (mutsini uskoi pilkottujen porkkanoiden ja lanttujen (!) ajavan saman asian). Minä söin meidän soratieltä pyöreitä mustia kiviä livettämisen jälkeen ja leikin että ne on salmiakkia...Että toi roskiksest syöminen on ihan normaalin rajoissa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllähän sen itsekin ymmärtää, että pilkotutu vihannekset ja irtsarit ovat ihan sama asia - hehe. Ensi kerralla pitääkin laittaa porkkanaraastetta kulhoon kun alan katsoa leffaa ;)

   Poista
 5. Minun miehekkeen huomaamatta ruoan ois voinu kaivaa kattilakaapin perukoilta ja ois jäänyt huomaamatta! Joillakin vaan on puutteellinen huomiointi kyky ;)

  VastaaPoista
 6. Kätsää! Mä luulin et vaan koirat tekee noin. Tässä on nyt kaksi yhden hinnalla -tilanne! Mut Snadi söi toissapäivänä omaa paskaansa. Juuri kun pääsin nauramasta valokuvakisan kakkaa suupielissä -otokselle.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...