Tietoa mainostajalle ›

12.3.12

Millainen mutsi olet?

Kili kili!
Kirja on matkalla Suomeen! Woohoo! Sen kunniaksi julkaisemme esimakua tulevasta: the mutsitestin*! Kyseessä on erittäin tarkkanäköinen persoonallisuustesti, joka auttaa sinua selvittämään, millaisten tähtien alle lapsesi synty(isi)vät / ovat syntyneet. Testaa siis itsesi pikimmiten ja jaa arkkityyppisi ylpeästi kaikille muillekin!

Ja kaiva samalla allakka esiin: tällä viikolla pidetään kirjan julkistamistilaisuus - ja sinä olet tervetullut ottamaan kanssamme omakustanteisen Vuoden Mutsi -drinkin ravintola Raflaan Uudenmaankadulle keskiviikkona klo 18.00 jälkeen - toivottavasti nähdään siellä!

* Disclaimer: testi on leikkimielinen eikä edusta mitään hyväksi havaittua tsykologista linjaa tai akateemista näkökulmaa. Jos et löydä vaihtoehdoista sopivaa vastausta tai katsot että tulos on väärä, pahoittelemme. Asiakaspalvelunumeroa ei ole, joten minnekään voi valittaa. Tsori. Jos taas katsot, että tällainen äitien kategorisoiminen on loukkaavaa, olemme samaa mieltä. Ja ehdotamme, että otat ison lasin punkkua, niin jo helpottaa. Tai tule nauttimaan kanssamme Vuoden Mutsi -drinkki tai kaksi(kymmentä). ;)

20 kommenttia:

 1. Haha, hyvä testi :) Mä oon niin keskinkertainen :D

  Btw, kirja on ennakkotilattavissa Suomalaisen nettikaupasta. Mulla lähti tilaus tänään, kun ei täällä meidän huudeilla ole Suomalaista/Akateemista kirjakauppaa kuin 80 km päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on keskinkertainen. ;) ja antoisia lukuhetkiä, toivottavasti maistuu!

   Poista
 2. Huh, keskinkertaista tämä poikkitieteellinen äititesti kuulutti :) Ja oikein hyvällä tuurilla saatan jopa tulla teidän julkkareihinkin! Ja mikäli en pääse henkilökohtaisesti sanomaan, niin Onnea kovasti teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule ihmeessä! Ja kiitos onnitteluista jos et pääse. :)

   Poista
 3. Palajo onnea! Tämä kirja on varmaan hankittava tulevia (?) Vuoden mutsi -päiviä varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja ei välttämättä ole kannustavin mahdollinen teos, mutta toisaalta ehkä osoittaa että puuron saa keitettyä kahvikupissakin. ;)

   Poista
 4. Minä täältä kammottavan kaukaa toivotan teille onnea The Kirjan julkaisemisen johtosta!

  VastaaPoista
 5. Tää on Hoo Moilanen! Juupa juu, mies onneksi ymmärsi pitää perhevapaansa ja lähettää vaimonsa töihin...

  Täältä on vähän turhan pitkä matka julkkareihin, mutta pitäkäähän hauskaa. Onnea kirjan julkaisemisen johdosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oli Hoo Moilanen. ;) Ja kiitoksia, hauskaa pidetään kyllä, onhan tää jo kolmas kerta kun Sadun kanssa tavataan!

   Poista
 6. Kot-kot-kot. Kanaemo kotkottaa.
  Ps. Voisin ryhtyä perhepäivähoitajaksi, mutta mies ei pidä ajatuksesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että löytyi Kanaemokin! Viis miehestä, alat kuule vaan tehdä tiliä taidoillasi! ;)

   Poista
  2. Juurikin näin. Me Hoo Moilaset tarvitaan kanaemoja, jotka hoitavat lapsiamme... ;)

   Poista
 7. Teidän niin täytyy lähteä maakuntarundille, tahtoo kirjailijatreffeille kera Vuoden Mutsi -drinksun!! Virtuaalikippis kirjalle täältä Vaasasta - onneks tääl on sentään Suomalainen kirjakauppa ;)

  VastaaPoista
 8. Kävin tylsyyksissäni tekeen ton testin ja sain aivan mahtavat naurut niin vastausvaihtoehdoista kun tulksestakin :D Isot kiitokset! :)

  VastaaPoista
 9. Täällä ilmoittautuu yksi Hoo Moilanen. Onnea täältä julkkareihin!

  VastaaPoista
 10. Loistava testi! Olen kanaemo, melkein uskonkin sen!

  VastaaPoista
 11. Minä se olin Viulunkieli. Kannattaa vissiin jatkossakin pitää tarkka huoli ettei tulekaan sitä jälkikasvua. Kun ei ole sitä hyvää terapeuttiakaan löytynyt (niin että sori tyypit, ei pysty vinkkaa) :D

  Onnea julkkareihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin kanssa viulunkieli, mikä vaan vahvisti mun päätöstä pysyä dinkku-paskana ;-)

   Poista
 12. Ensiksi isot onnittelut kirjan johdosta! Vaikka pikkulapsivaihe on (luojan kiitos!) ohi eikä kolmatta lasta ole tod tilauksessa (päin vastoin, minusta tulee ensi kuussa maho lehmä. Miehen mukaan tosin siinä on uutta vain tuo maho ;)) aion ehdottomasti hankkia kirjanne. Tykkään todella paljon blogeistanne ja kirjoitustyylistänne, vaikken aina ehkä samaa mieltä ole ollutkaan :) Mutta erilaiset ajatukset tekevät elämästä ja keskusteluista mielenkiintoisia.

  Olisi ollut niiiiiiiin kiva nähdä teidät ja osallistua julkkareihin, mutta minulla on samaan aikaan todellinen kylttyyripläjäys typsyn ja hänen kaverinsa kanssa, vien typsyt katsomaan Supermursu tai mikälie marsu -musikaalia. Mikä sekin toki on tärkeää, mutta kaksi arvausta kummassa paikassa olisin mieluummin =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...