Tietoa mainostajalle ›

20.3.12

Pesukone lastenhoitajana

Ostin uuden edestä täytettävän pesukoneen. Sain samalla luotettavan lastenhoitajan tämän "vauvakanavan" tiimoilta.


Kun ohjelma lopettaa hetkeksi pyörittämisen, kersa nousee hakkaamaan ikkunaa muovikipolla. Tv-etiketissä on vielä hiomisen varaa, mutta alku on lupaava.

13 kommenttia:

 1. Lisää draamaa saa lisäämällä koneeseen pikkuihmisen oman unipehmon :D Koukuttaakin kahta kauheammin kun joutuu seuraamaan milloin kyseisestä ötökästä näkyy vaikka korva...

  Kirja on luettu, postauskin on tulossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, loistoidea! Taidankin laittaa sinne yhden tuttipullon niin johan on kiinnostus taattu. ;)

   Poista
 2. Naapuri sanoi, että heillä oli tuo ostettu vasta siinä vaiheessa, kun lapset olivat 2 ja 4v. Kuulemma ensimmäisen linkouksen aikana oli tullut suuri paniikki, kun pyykit olivat mystisesti kadonneet. Voi sitä draamaa.

  Meillä tyyppi on oppinut laittamaan koneen tauolle. Ihan kätevää sekin. Ja sitten kun ohjelma on valmis ja piippaa, osaa taapero käydä avaamassa luukun ja levittää märkiä pyykkejä pitkin asuntoa. Eli eiköhän siitä ihan hyvä lapsityöläinen tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa lupaavalta alulta! Meidän kone avaa luukun automaattisesti kun ohjelma on loppunut, joten kiiti vinkistä et kandee olla ensimmäisenä hollilla..

   Poista
 3. Pikkusen näppärää! Kohta olette hakemassa naapurilta pyykit pestäväksi, kun omat loppuvat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestovaippoihin tuli ihan uutta motivaatiota. ;)

   Poista
 4. Mie välillä ihan tietoisesti varaan alakerran pesutuvasta pyykkivuoron, jotta saadaan rakentavaa ohjelmaa kohta-kolmeveen kanssa koko illaksi. Ekan sivustatäytettävän koneellisen koko pesuohjelman pikkumies jaksaa katsella hienosti silmänkään rävähtämättä, seuraavan aikana sitten voi jo juoksennella ympäri kuivaushuonetta ja nauttia kasvoja hipovista märistä lakanoista sillä aikaa kun mie levitän pyykkiä. Pienet on ilot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihmeen salaliitto sekin on että kotitöitä kakarat jaksaa kyllä katsella mutta annas olla jos istahdat koneen ääreen...!

   Poista
 5. Mä taidan olla lasten kanssa samalla aaltopituudella. Kotiini tuli ensimmäinen sivustatäytettävä pesukone vajaa vuosi sitten (jolloin odotin jo kolmatta omaa lastani eli ikää itseltä löytyi melkein 30 vuotta) ja MINÄ voisin istua tuijottamassa niitä koneessa pyöriviä pyykkejä :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän, että ensimmäisen koneellisen tuijotin minäkin. Köh.

   Poista
 6. Jep jep. Pyöreässä telkkarissa on koukuttavaa ohjelmaa meilläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saiskohan vielä astianpesukoneeseen saman ni ei ohjelmat loppuis kesken.. ;)

   Poista
 7. Mein uudessa pesukoneessa on tummennettu lasi. Virheostosko?
  Ja kyllä sitä silti vaan jaksoi sen edellisen ruppanan jälkeen tuijottaa. :D Ja lyödä itsensä kanssa vetoa kun kone laski uudestaan jäljellä olevaa pesuaikaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...