Tietoa mainostajalle ›

25.4.12

Ne kasvaa

Tsekkaa jos et usko. Tyyppi kuvasi tyttärensä kasvua vauvasta 12-vuotiaaksi.


Mut pitäskö tällanen saada myös vanhemmista?

11 kommenttia:

 1. Paria viikkoa vaille kahden vuoden äitiyskokemuksella voin ihan varmaksi sanoa, etten tahdo todellakaan edes kuvitella, miltä esim. itse näytän kymmenen vuoden päästä. Luulisin, että se 12 vuoden aikana tapahtuva muodonmuutos vanhemmissa on vielä selvempi (ja huomattavasti järkyttävämpi) kuin jälkikasvussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun katselelen kuvia viisi vuotta sitten olen a) hoikka b) lihaksikas c) suht rypytön ja d) tuuheahiuksinen. Nyt on vähän eri kuviot! ;)

   Poista
 2. Vau, aika vaikuttavaa! Lasten saamisen jälkeen välillä tuntuu, että aika todella menee just noin nopeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset on ajan kulumisen manifestejä, aikaisemmin sellaista ei ollut tarjolla. Koirakin näytti suht samalta 15 vuotta.

   Poista
 3. Mieletön. Jotenkin pysäyttävä. Kunpa olisin itse tajunnut aloittaa samanlaisen "seurannan" kahdeksan vuotta sitten... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuli sama fiilis. Että olisinpa tajunnut. Mut ehkä mä alan ottaa synttärikuvia samassa paikassa. Vois olla hauska lahja 18-vuotiaalle. :)

   Poista
 4. Aika hieno idea kyllä koko video. En tosin kyllä haluais itsestäni tällaista nähdä, kun tuntuu, et jo kolmessa vuodessa on vanhentunut yks 15 vuotta ja ihan puhtaasti ulkonäöllisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäksi pelottaa et mitä tapahtuu seuraavan viiden vuoden sisään...

   Poista
 5. Heippa,
  kuulun nykyään blogisi vakilukijoihin ja jaoinkin sinulle nyt omassa blogissani One lovely blog -palkinnon, johon liittyy haaste kertoa itsestäsi 5 satunnaista asiaa ja jakaa sitten palkinto eteen päin viidelle blogille. Palkintoon liittyvän kuvan pääset kopioimaan täältä: http://www.somoteit.blogspot.com/2012/04/one-lovely-blog.html

  kevätterkuin

  Jane

  VastaaPoista
 6. No mut tällanenhan on jo ainakin äideille niissä ihanissa raskaus-päiväkirja-jutuissa, kun kehotetaan kuvaamaan vatsan kasvamista raskauden aikana. Siinä sitä näkee hyvin miten oli rv4 vielä kaunis ja hehkeä ja miten nilkat turpoaa samaa vauhtia poskien ja kaiken muunkin kanssa. Sitten jos laittaa vielä perään kuvat kersan nimiäisistä ja yksivuotispäiviltä niin avot. Itse en ainakaan halua edes muistella niitä kuvia.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...